Mancini: "Kan het verlies niet geloven"

Melissa Maes
| 26 reacties
Mancini: "Kan het verlies niet geloven"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manchester City ging zondag verrassend onderuit tegen Sunderland. Trainer Roberto Mancini is enorm teleurgesteld dat zijn ploeg in de toegevoegde tijd nog het deksel op de neus kreeg.

"Ik kan het gewoon niet geloven. Ik ben echt enorm teleurgesteld. In de tweede helft kregen we de ene kans na de andere, maar we scoorden niet. En dan gaat het fout door zo'n counter. Dat mag een topclub gewoon niet gebeuren”, aldus Roberto Mancini tegenover Sky Sports.

"Ik ben teleurgesteld omdat het eigenlijk onmogelijk is om een wedstrijd als deze te verliezen. In de eerste helft speelden we niet zo goed, maar na de rust ging het een stuk beter. Wij waren de ploeg die verdienden te winnen. Dit is een rare situatie."

Dinsdag staat de wedstrijd tegen Liverpool op het programma. "We moeten de concentratie terug krijgen voor de volgende match. We spelen over 48 uur alweer. We hebben een grote kans laten liggen om weer alleen aan kop te gaan, maar het seizoen duurt nog lang. We spelen nog negentien wedstrijden en moeten nog 45 punten verzamelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties