Analyse Winteranalyse: Dender EH

Dirk Pieters
| 0 reacties
Winteranalyse: Dender EH
Foto: © SC

Volg FCV Dender EH nu via WhatsApp!

Ook in de tweede klasse liggen de ploegen even stil. Tijd om een analyse te maken over de heenronde. De clubs verschijnen in willekeurige volgorde. Vandaag is het de beurt aan Dender EH met Joren Dom aan het woord.

Wat waren de verwachtingen voor het seizoen?

"De verwachtingen voor het seizoen waren misschien een beetje te hoog gespannen. Men sprak van eindronde of hetzelfde resultaat halen dan vorig jaar maar dat is allicht niet meer haalbaar. De ambitie lag misschien net iets te hoog."

Kunnen jullie tevreden zijn over de heenronde?

"Echt tevreden kunnen we niet zijn, zeker gezien onze huidige rangschikking. Toch kunnen we er niet omheen dat er voldoende talent in onze groep is. Dat hebben we ook al vaak laten zien maar helaas niet genoeg."

Waar is het dan misgelopen in de heenronde? 

"We hebben natuurlijk veel leed gekend door de langdurig geblesseerden. Gelukkig zijn ze aan het terugkeren maar we mogen ook niet onder stoelen of banken steken dat ons spel af en toe simpelweg niet goed genoeg was."

Wat zijn de verwachtingen voor de terugronde?

Ik denk dat tweede klasse het echte Dender slechts bij vlagen heeft gezien en ik ben ervan overtuigd dat als we nog meer op elkaar raken ingespeeld, we nog een knappe terugronde zullen spelen."

Welke wedstrijd van de heenronde zal je niet snel vergeten en waarom?

"Ik heb drie wedstrijden die me bij zullen blijven. De wedstrijd tegen Sint-Niklaas. Waar we onze eerste driepunter pakten en waar ik zelf kon scoren. De wedstrijd op Antwerp is natuurlijk voor mij zeer speciaal als Antwerpenaar. En dan nog uiteraard de derby tegen Aalst. Niet alleen de wedstrijd was uitzonderlijk maar ook het hele gebeuren daarrond." 

Wat was de beste en slechtste ploeg volgens jou in de heenronde waar je tegen speelde?

De beste ploeg was Eupen, en de minst goede: Wetteren. Niet toevallig de eerste en de laatste in de stand. Het zal ook verwonderen moest de ploeg aan de Kehrweg niet bovenaan eindigen.

Wie speelt er kampioen?

Eupen zal het wel halen denk ik.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties