Interview Manager Reza: "Een transfer moet bespreekbaar zijn"

Fabian Morren
| 12 reacties
Manager Reza: "Een transfer moet bespreekbaar zijn"
Foto: © SC

De afgelopen weken gonsde het van de geruchten over een mogelijk vertrek van STVV-spits Reza Ghoochannejhad. Onze redactie sprak met zijn manager Harold Eijkelkamp over de transferperikelen rond de jonge Nederlander.

Door Thomas De Block

Sinds de opening van de transfermarkt is een vertrek van Reza bij STVV niet uitgesloten. Toch is er volgens zijn manager nog (altijd) geen sprake van concrete interesse.

Eijkelkamp: “Sinds 1 januari zijn er nog geen concrete aanbiedingen binnengekomen bij Sint Truiden. Wat dat betreft zijn er nog geen opties voor een transfer in januari.”

Nederlandse subtoppers geïnteresseerd

Reza werd onder meer in verband gebracht met verschillende clubs waaronder Club Brugge. Hoewel Eijkelkamp bevestigt dat Club contact met hem opnam over Reza, zijn er nooit concrete voorstellen binnengekomen bij het STVV-bestuur.

“Wel zijn er de afgelopen dagen verschillende Nederlandse clubs, die hebben geïnformeerd naar Reza.” Om welke clubs het precies gaat, wil Eijkelkamp niet zeggen, enkel dat het om Nederlandse subtoppers zou gaan.

Reza zelf blijft voorlopig nuchter bij de interesse. “Hij concentreert zich helemaal op STVV en houdt zich niet bezig met een mogelijke transfer”, aldus Eijkelkamp.
 
Transfer in januari is geen must

Door zijn prestaties op het veld wordt Reza geconfronteerd met een resem makelaars. Volgens Eijkelkamp heeft Reza toch wat moeite met deze belangstelling: “Hij staat ze allen netjes te woord maar hij ervaart het getouwtrek van de makelaars als storend.”

“Hij wil nu gewoon zo goed mogelijk zijn best doen voor STVV, een eventuele transfer sluipt niet door zijn hoofd”, zegt Eijkelkamp.

Voor de STVV-spits is een transfer in januari dan ook geen obsessie. “Indien hij in januari niet zou vertrekken, bestaat er nog steeds de mogelijkheid om in juni een transfer te versieren.”

Ondanks het feit dat STVV-voorzitter Benoit Morrenne reeds duidelijk maakte dat een transfer van hun goudhaantje uitgesloten is, houdt Eijkelkamp de deur op een kier. “Ik begrijp dat STVV zo’n belangrijke speler niet graag laat gaan, maar indien er een club met voldoende geld over de brug komt, moet een transfer bespreekbaar zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties