Twijfelachtig doelpunt zorgt voor winst van Napoli

Napoli won donderdagavond met 2-1 van Cesena. De Italiaanse topclub plaatst zich zo voor de volgende ronde van de Coppa Italia. Een twijfelachtig doelpunt van Pandev zorgde uiteindelijk voor de overwinning.

De thuisploeg kwam na twintig minuten verrassend op achterstand. Het was Stefan Popescu die voor de 0-1 zorgde. Napoli probeerde de scheve situatie nog recht te zetten in de eerste helft, maar het bleef uiteindelijk 0-1.

In de tweede helft wist Napoli dan toch de bordjes in evenwicht te brengen. Het was Cavani de de 1-1 op het bord zette. De wedstrijd leek op een 1-1 te gaan eindigen, maar vijf minuten voor tijd scoorde de thuisploeg de winnende goal. Invaller Pandev trapte een vrije trap op doel en de doelman van Cesena leek de bal net op de lijn te stoppen, maar de scheidsrechter keurde het doelpunt goed; 2-1. Alle spelers van Cesena vlogen op de grensrechter af, met enkele gele kaarten als gevolg. Veel haalde het allemaal niet meer uit en zo ligt Cesena uit de Coppa Italia.