Internazionale door naar volgende ronde

Dirk Pieters
| 3 reacties

Internazionale won donderdagavond zonder al te veel problemen van Genoa; 2-1. Door de overwinning plaatst de Italiaanse topclub zich voor de volgende ronde van de Coppa Italia.

De ploeg van trainer Claudio Ranieri begon sterk aan de wedstrijd en kwam al snel op voorsprong. Na amper tien minuten schoot Maicon zijn ploeg op voorsprong. Genoa probeerde iets terug te doen, maar echt gevaarlijk werden de bezoekers nooit. Enkel Kevin Constant kreeg nog een goede mogelijkheid, maar Inter mocht gaan rusten met een 1-0 voorsprong.

Ook na de pauze schoot de thuisploeg furieus uit de startblokken. Al na vijf minuten verdubbelde Andrea Poli de score. Genoa zette nu alles op alles en Valter Birsa zorgde nog voor de aansluitingstreffer, maar die kwam veel te laat.