Podevijn: "Transfer naar Willem II kon ik niet laten liggen"

Dirk Pieters
| 3 reacties
Podevijn: "Transfer naar Willem II kon ik niet laten liggen"
Foto: © SC

Eendracht Aalst zag Jens Podevijn nog vlak voor het einde van de transferperiode vertrekken. De speler uit tweede klasse heeft een mooie transfer beet naar Willem II. Onze redacht zocht Podevijn op voor een eerste reactie.

Het moet een raar gevoel zijn om Eendracht Aalst te verlaten voor je?

"Het doet natuurlijk wel pijn om Eendracht Aalst te verlaten. Ook normaal als je daar heel je leven gespeeld hebt. Maar deze kans kon ik echt niet laten schieten want Willem II is echt wel een hele mooie club."

Hoe kom je uiteindelijk bij Willem II terecht ?

"De Nederlandse club was me komen volgen tegen Tienen. Gelukkig speelde ik daar men beste match van het seizoen. Vanaf toen zijn ze mij blijven volgen en enkele dagen geleden zaten we dan voor het eerst aan tafel."

Blijkbaar had niemand nog een transfer verwacht?

"Het vertrek was voor iedereen heel plots en ook voor mij was het verrassing. Met de winter vertrekken is nooit ideaal, want het zal daar toch eerst aanpassen worden. Toch denk ik wel dat het de beste optie was om nu te vertrekken."
 
Wat weet je al van je nieuwe club?
 
De club is een echte traditieclub die nog in de Champions League gespeeld heeft. Ze waren echt een vaste waarde in de eredivisie maar vorig jaar kwam er een degradatie. Ik wil er dan ook mijn steentje bijdragen om de club terug naar het hoogste niveau te krijgen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (H)
Lommel SK Lommel SK 16:00 SK Deinze SK Deinze

Nieuwste reacties