"Luis Enrique is de beste coach die ik ooit heb gehad"

Andrea Doino
| 7 reacties
"Luis Enrique is de beste coach die ik ooit heb gehad"
Foto: © SC

"Luis Enrique is de beste coach die ik ooit heb gehad", aldus Daniele De Rossi die onlangs zijn contract heeft verlengd tot 2017 bij AS Roma. "Een keuze die ik zowel met mijn hart als hoofd heb gemaakt, en niet om de toerist uit te hangen maar om te winnen".

AS-Roma speler Daniele De Rossi heeft onlangs zijn contract verlengd tot 2017, waarin hij jaarlijks 5,5 miljoen euro zal opstrijken. “Een keuze waarbij ik zowel mijn hart als hoofd heb gebruikt."

"Wat mij uiteindelijk de knoop heeft doen doorhakken, is de passie die ik voor deze club heb. Ik geloof in het project en ik ben niet gebleven om de toerist uit te hangen en het Colosseum te bezoeken."

“Luis Enrique is belangrijk geweest in mijn keuze om te blijven. Hij geeft mij veel verantwoordelijkheid, hij is tactisch uitstekend en zijn inzichten komen overeen met die van mij. Hij is de beste coach die ik ooit heb gehad”.

“Totti heeft de beslissing altijd aan mij overgelaten en heeft me nooit onder druk gezet. Hij heeft wel al een titel gewonnen met AS Roma en ik nog niet, maar de wil om de titel te winnen is heel groot."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties