Pudil scoort tegen AC Milan
Andrea Doino
| 6 reacties
Pudil scoort tegen AC Milan
Foto: © SC

Na de overwinning van Juventus gisterenavond, moest Milan vandaag winnen. Cesena verloor deze namiddag thuis met 1-3 van AC Milan. Ex-speler van Racing Genk Daniel Pudil maakte het enige doelpunt voor Cesena.

Milan staat weer aan de leiding in de Serie A. Het heeft één punt meer dan Juventus, dat een match minder heeft gespeeld. Volgende week staat de topper AC Milan-Juventus op het programma.

Sulley Muntari, de Ghanees die van Inter wordt gehuurd, maakte meteen zijn eerste doelpunt in het truitje van de Rossoneri. Ook Urby Emanuelson scoorde voor de eerste keer in de Serie A voor AC Milan. Hij was de maker van het tweede doelpunt.

Na de rust besliste de trefzekere Robinho de wedstrijd. Na zijn twee doelpunten tegen Arsenal in de Champions League, scoorde hij deze namiddag het derde doelpunt in één week tijd.

Bij Cesena speelde een oude bekende, namelijk ex-speler van Racing Genk Daniel Pudil. De Tsjechische speler maakte de 1-3 voor de staartploeg in de Serie A. De Spaanse ploeg Granada leent Pudil uit aan Cesena tot het einde van het seizoen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties