De Ceulaer opgetogen over selectie

Glenn Schrader
| 2 reacties
De Ceulaer opgetogen over selectie
Foto: © SC

Benjamin De Ceulaer werd na zijn goede prestaties in de competitie opgeroepen door bondscoach Leekens. "Ik ben heel blij om hier te mogen zijn", laat de aanvaller vol enthousiasme weten.

Benjamin De Ceulaer was een van de opvallende nieuwelingen bij de Rode Duivels. “Ik kende een paar jongens nog van bij de nationale beloftenploeg. Ik denk weliswaar niet dat iedereen mij kent. Jean-François Gillet en Radja Nainggolan spelen al lang in Italië, die volgen Lokeren niet echt”.

“Ik was wel een beetje onder de indruk, de andere spelers zijn toch wel toppers in grote competities. Ik voelde me klein, letterlijk en figuurlijk, tussen al die torens, zegt de Lokeren-spits bescheiden. ‘Je gaat me niet horen zeggen dat ik bij de selectie hoor, het is al een hele eer om er een keer deel van uit te maken. Bij Feyenoord heb ik ooit de voorselectie wel eens gehaald, maar toen was ik nog jong”.

Hoop op minuten
“Het was een leuke training, afwerken met de spitsen op de perfecte voorzetten van Marc Wilmots, wat kan je nog meer wensen?”, zegt hij. "Ik voel me fris en beleef veel plezier aan het spelletje. Ik hoop op enkele minuten in Griekenland, dat zou al heel mooi zijn”, besluit De Ceulaer enthousiast.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties