Borini: "Selectie dankzij Luis Enrique"

Andrea Doino
| 1 reacties
Borini: "Selectie dankzij Luis Enrique"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Cesare Prandelli verraste door Mario Balotelli niet op te nemen in de selectie voor de oefeninterland tegen de Verenigde Staten. Opvallende aanwezige is de twintigjarige aanvaller van AS Roma Fabio Borini.

Voor Borini is het zijn eerste selectie bij de nationale ploeg. De dolgelukkige Italiaan weet wie hij moet bedanken. “De onderliggende reden voor mijn selectie is Luis Enrique. Mijn coach gaf me vertrouwen, zeker toen ik geblesseerd was en hij bleef in mij geloven”, zei Borini in een interview met Il Messaggero.

De aanvaller speelde eerder al voor Chelsea maar kon daar nooit een basisplaats afdwingen. Hij werd uitgeleend aan Swansea City dat toen in de Championship speelde (Engelse tweede klasse). Sinds dit seizoen speelt Borini voor de Romeinen.

“Ik denk ook alleen maar aan voetbal en geef alles wat ik heb. Ik lees geen kranten en luister niet naar de radio. Ik heb mijn eigen bubble gecreëerd waardoor ik mezelf volledig isoleer. Het enige waar ik mee bezig ben is voetballen”, aldus een gemotiveerde Borini.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties