Proto: "Ik heb helemaal geen probleem met Jovanovic"

Proto: "Ik heb helemaal geen probleem met Jovanovic"
Foto: © SC

Jovanovic leverde na de wedstrijd heel wat kritiek op zijn medespelers. Volgens Het Nieuwsblad pikte Proto dit echter niet meer en gaf hij aan dat 'Jova' eerder naar zijn eigen prestatie zou moeten kijken. Dit ontkent Proto nu.

“Er is geen enkele spanning tussen ons, ook al zeggen sommige kranten iets anders. Integendeel, elke speler accepteert de kritiek van iemand anders. Ze zeggen dat Jovanovic een probleem is, maar dat is helemaal niet waar”.

Kritiek op Jovanovic
“Ik heb hem helemaal niet bekritiseerd, waarom zou ik dat doen bij een collega?”, laat Proto boos weten. “In de komende weken zal hij mij misschien redden op het terrein. Het is mijn rol niet om iemand te bekritiseren, we zijn allemaal vrienden”.

Anderlecht heeft met hun spelers een aantal moeilijke karakters in de kern zitten. “Het zijn niet Jovanovic, Mbokani of Proto die belangrijk zijn. Het is Anderlecht dat voorop moet gesteld worden. We zijn met elf verschillende karakters en we moeten iedereen accepteren zoals hij is”, legt Proto uit.

“Na een wedstrijd zeg ik soms dingen die ik me daarna beklaag. Anderen doen dit ook, maar dat ze schrijven dat ik de kritiek van Jovanovic helemaal niet meer accepteer is niet waar. We moeten ook naar hem luisteren, en ik ben de eerste die luistert”, besluit Proto.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties