Ranieri: "We moeten gewoon kunnen scoren"

Andrea Doino
| 2 reacties
Ranieri: "We moeten gewoon kunnen scoren"
Foto: © SC

Inter Milan ontvangt dit weekend Catana in het Giuseppe Meazza. De Nerazzurri doen het de laatste weken zeer slecht en slagen er ook niet in om te scoren. Volgens Inter-coach Claudio Ranieri deed Inter het voor zijn komst nog slechter.

“Inter deed het nog slechter voor dat ik aankwam en veel wedstrijden verloren ze onverdiend. Om te winnen moet je kunnen scoren en wij slagen daar de laatste tijd niet in”, aldus Ranieri.

Tegen Catania moet Inter winnen, anders ligt Ranieri zo goed als zeker buiten. Toch blijft de coach optimistisch over zijn situatie. “Ik behoud het vertrouwen in de club, ik ben vastberaden om te winnen. Ik beschouw die wedstrijd niet als een laatste test omdat ik al in een moeilijke periode werd aangenomen.”

“De situatie ziet er niet goed uit maar toen ik naar hier kwam, was die zeker niet beter. We moeten nu positief reageren. De mensen zien op dit moment geen resultaten, maar ik merk de verbetering wel en mijn jongens zullen nooit opgeven”, aldus een vastberaden Ranieri.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties