Reactie Simaeys zwaar ontgoocheld: "Doodzonde"

Robby Morren
Robby Morren
| 40 reacties
Simaeys zwaar ontgoocheld: "Doodzonde"
Foto: © SC

De nederlaag tegen Kortrijk kwam bijzonder hard aan bij Racing Genk. Jeroen Simaeys nam het woord 'doodzonde' in de mond na de wedstrijd.

Robby Morren in Kortrijk

Racing Genk slaagde er in de toegevoegde tijd in de gelijkmaker te scoren maar gaf het belangrijke punt in extremis alsnog uit handen. "Voor mij was het duidelijk, ik wilde absoluut de 2-2 vasthouden maar dan voeren sommigen toch nog een nummertje op", sakkerde Simaeys. "De ontgoocheling is heel groot. Soms voetballen we te onvolwassen, dat is al vaak gezegd."

Zwak
Wat Genk tijdens de eerste helft op de mat bracht, was ondermaats. "Onze eerste helft was gewoonweg zwak, de tweede was wel goed. Ik weet zelf ook niet waaraan dat ligt, voetbal is onvoorspelbaar. Het siert ons wel dat we in die tweede helft terugkomen", vertelde de verdediger aan onze redactie.

Druk
De twee resterende wedstrijden zijn nu ontzettend belangrijk voor Genk. "We moeten ons nu focussen en zorgen dat we er het maximum uit halen." Of de druk tijdens de laatste twee wedstrijden zal wegen op de groep? "Ik kan niet in de hoofden kijken van de andere spelers maar ik heb al meer met druk omgegaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties