Reactie Figueras: "Verdiende zege"

Tomas Taecke
| 45 reacties
Figueras: "Verdiende zege"
Foto: © SC

Jordi Figueras vond na afloop van de wedstrijd dat Club Brugge de punten terecht thuis heeft gehouden. Blauw-zwart speelde een sterke eerste helft, maar mocht tevreden zijn dat Standard geen doelpunt kon putten uit het veldoverwicht na de pauze.

Tomas Taecke in Brugge

"Deze zege is absoluut verdiend", verraste Figueras enigszins na afloop van de wedstrijd. "Voor de rust kregen we heel wat kansen en ook na de pauze had Thomas (Meunier red.) nog een goede mogelijkheid".

"Standard drukte wel na de pauze, maar echte kansen kregen ze niet. We hebben gestreden tot de laatste minuut: soms is dat nodig om een driepunter af te dwingen. Met het vele balbezit dat ze hadden, heeft Standard maar weinig aangevangen. Daarom is deze uitslag meer dan terecht".

"Het uitvallen van Ryan Donk voelden we quasi meteen op het veld. We konden de bal nauwelijks in onze rangen houden waardoor we niet meer voetbalden. Zeker na de uitzege van Gent is deze overwinning heel belangrijk. We slaan ook een kloof met de ploegen die achter ons strijden om een plaats in PO1, waardoor we opnieuw een stapje dichter bij ons doel komen".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties