Pardo gelooft nog in kwalificatie met APOEL

Glenn Schrader
| 0 reacties
Pardo gelooft nog in kwalificatie met APOEL
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

APOEL Nicosia is momenteel de sensatie in de Champions League. De Cypriotische club kan vanavond het Franse Olympique Lyon uitschakelen, met Urko Pardo voorop in de strijd.

Velen spreken van een geheime tactiek die de Cyprioten gebruiken. “Om eerlijk te zijn: er is geen geheim”, zegt Pardo tegen Het Nieuwsblad. “We geloven gewoon in onze kansen, spelen vanuit een goeie organisatie, maar vergeten niet om aan te vallen. APOEL is het bewijs dat je met een klein budget iets kunt bereiken in de Champions League”, laat hij weten.

In de heenwedstrijd verloren de Cyprioten nog, maar Pardo geeft niet op. “Ik ben ervan overtuigd dat we straks met de steun van ons publiek Lyon nog kunnen uitschakelen. Ginds speelden we echt een slechte wedstrijd en we verloren maar met 1-0. Daarna zou ik graag tegen Barcelona uitkomen”, besluit de doelman.

Urko Pardo werd opgeleid bij Anderlecht waar na zes jaar spelen Barcelona hem opmerkte op een jeugdtornooi. De Catalanen boden hem een contract aan, maar hij mocht echter nooit opdraven in het A-elftal van Blaugrana. De carrière van Pardo leidde hem daarna naar Iraklis, Rapid Boekarest, Olympiakos en uiteindelijk APOEL Nicosia.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties