Zulte Waregem organiseert paasstage voor de jeugd

Fabian Morren
| 2 reacties
Zulte Waregem organiseert paasstage voor de jeugd
Foto: © SC

Van maandag 2 tot vrijdag 6 april organiseert de Essevee-jeugdacademie zijn paasvoetbalstage voor spelers tussen 5 en 14 jaar.

“De paasvoetbalstage is stilaan een begrip in onze regio”, aldus sportief coördinator Jeugdacademie Joric Vandendriessche. “Voor de 15e maal willen we er met onze gediplomeerde trainers een aangename voetbalweek van maken tijdens de paasvakantie. Tijdens deze jubileumeditie besteden wij belang aan alle facetten van het moderne voetbal volgens de visie van onze jeugdacademie.”

“De begeleiding bestaat uit een mix van ervaring, kwaliteit, motivatie en talent.  Onder deze deskundige leiding leren de spelertjes op de uitbreiding van Essevee alles over het voetbalspel, afgewisseld met speelse balactiviteiten en voetbalwedstrijdjes. Voor één week voetbalplezier vragen we 150 euro, 125 euro voor de tweede of derde deelnemer van hetzelfde gezin. Inclusief zijn de warme maaltijden, een trainings T-shirt, een aandenken, enkele drankjes, versnaperingen en nog enkele andere dingen. Uiterste inschrijvingsdatum is 20 maart.”

Inschrijven voor de paasstage kan via deze link: http://www.esseveejeugd.be/nieuws/15de-paasstage.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties