Brillant: "Verschillende clubs hebben reeds aangeklopt"

Tomas Taecke
| 5 reacties
Brillant: "Verschillende clubs hebben reeds aangeklopt"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Fred Brillant liet zich zondag opmerken met twee doelpunten voor KVO tegen Tubize. De van Bertrix overgekomen verdediger geniet de belangstelling van verschillende clubs, maar wil zich voorlopig enkel op KV Oostende richten.

Fred Brillant, hier op de foto rechts van Lars Wallaeys, maakte dit seizoen de overstap van derdeklasser Bertrix naar de Vlaamse kust, waar hij bij KV Oostende uitgroeide tot één van de sterkhouders. De verdediger bracht zondag zijn doelpuntentotaal met twee kopbalgoals op vier en loodste de kustjongens daarmee voorbij laagvlieger Tubize.

"De doelpunten waren speciaal omdat mijn vriendin Emilie zondag net haar verjaardag vierde", zegt Brillant in Het Nieuwsblad. Tegenwoordig is niet alleen de vriendin van de verdediger gecharmeerd door zijn spel aan de Oostkust.

"Verschillende clubs hebben hun interesse al laten blijken", zegt de Waalse achterspeler. "Of ze bellen mij op, of ze kloppen aan bij KVO. Voorlopig wil ik er nog niet teveel aandacht aan schenken en richt ik mij enkel op Oostende".

"De overstap en verhuis was een risico voor mij. Gelukkig is alles goed uitgedraaid en werd ik uitstekend ontvangen in Oostende. Ik hoop dat ik hier verder progressie kan maken, we zien dan wel wat er volgt", aldus Fred Brillant.

Eerder dit seizoen maakte Cercle Brugge zijn interesse in de verdediger wereldkundig.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties