Doumbia: "Coach Geeraerd steunt me enorm"

Melissa Maes
| 1 reacties
Doumbia: "Coach Geeraerd steunt me enorm"
Foto: © SC

Volg SK Beveren nu via WhatsApp!

Kassim Doumbia straalt uit dat hij zich goed voelt bij Waasland-Beveren. "De trainer geeft me het vertrouwen dat ik nodig heb."

Waasland-Beveren stuurde afgelopen weekend Dender met lege handen naar huis (3-1). “Het scenario was schitterend. Dat eerste doelpunt zorgde al voor een kleine zekerheid en dan scoorden we net voor rust ook nog een tweede keer”, aldus Kassim Doumbia in Het Nieuwsblad.

“Dat we in de tweede helft voetballend iets moeilijker kregen, kwam vooral door de aanpak van Dender. In de eerste periode speelden ze maar met één echte aanvaller, maar na de pauze schakelden ze over naar twee aanvallers.”

De thuisploeg kreeg met nog een kwartier op de klok een strafschop tegen toen Doumbia in de zestien in duel ging. “Die zogenaamde penalty was een echt lachertje. Ik had zuiver de bal en er was zelfs geen sprake van een blokkage. Het was de tegenstander die plots viel en de ref heeft zich hierdoor laten vangen.”

Ondanks die strafschop is de centrale verdediger aan een ijzersterke periode bezig. “Ik denk dat ik mijn plaats in de ploeg ondertussen heb. Ik probeer elke week weer een goede match te spelen en ik word hierdoor enorm gesteund door onze coach Dirk Geeraerd. Hij geeft me het vertrouwen dat ik nodig heb.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties