"Van Persie is geen goed mens"

"Van Persie is geen goed mens"
Foto: © SC

Tijdens de wedstrijd tussen Arsenal en Newcastle United hebben Robin Van Persie en Tim Krul, allebei Oranje-internationals, het met elkaar aan de stok gekregen. Jonas Gutierrez, ploeggenoot van Krul, reageerde op het incident.

Van Persie vond dat Krul te veel tijd rekte, maar Gutierrez legde de schuld bij de Nederlandse spits. "Ik vind dat Van Persie fout zat", zei hij aan de Britse pers. "Hij had helemaal geen reden om dit te doen; ze hadden de wedstrijd gewonnen, het was afgelopen. Ik kan niet begrijpen dat iemand zoiets doet, het was niet goed. Als je zulke gevoelens hebt, is dat omdat je geen goed mens bent. Het is moeilijk zoiets te accepteren."

"Hij was ook de enige van Arsenal die zo reageerde, de rest moest hem juist kalmeren. Van Persie heeft een grote fout gemaakt. Tim bleef wél rustig en daar verdient hij een compliment voor. Binnen een seconde kun je je zelfbeheersing verliezen, maar we moeten onze concentratie behouden. Ik was blij met Tim, je hebt er niets aan om te reageren en dan drie duels geschorst te worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties