Aquilani wil naar EK en langer bij Milan blijven

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Aquilani wil naar EK en langer bij Milan blijven
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Alberto Aquilani (foto) heeft nog grote ambities voor het seizoenseinde. De middenvelder van AC Milan wil langer in de modestad blijven en een plaatsje versieren in de 23-koppige Italiaanse selectie die de EK-titel moet veroveren.

Alberto Aquilani is tot nader order nog steeds een speler van Liverpool, maar hij wordt een jaar aan AC Milan uitgeleend. De middenvelder is nu nog maar net hersteld van een enkelblessure die hem een maand of drie aan de kant hield, maar het weerhoudt Aquilani niet om ambitieus het seizoenseinde aan te vatten.

"Ik heb dit seizoen nog veel doelen te realiseren. Ik wil heel graag naar het EK, maar ook spelen en de titel halen met AC Milan is een prioriteit. We staan ook nog in de kwartfinale van de Champions League. Real Madrid en FC Barcelona zijn allicht nog een klasse beter, maar wil je succes halen moet je in staat zijn iedereen te verslaan", zegt een gemotiveerde Aquilani.

De Italiaan wil ook graag blijven bij Milan. "Het bevalt me hier erg goed en wil graag blijven", besluit de middenvelder die voorheen ook nog bij AS Roma voetbalde.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties