Reactie Slomka: "Standard goed bestudeerd"

Tomas Taecke
| 2 reacties
Slomka: "Standard goed bestudeerd"
Foto: © SC

Mirko Slomka vond zijn eigen Hannover '96 sterker dan dat hij Standard donderdagavond zwak vond. "We hebben Standard nauwlettend bestudeerd", zei de Hannover-coach na afloop van de ruime zege.

In zijn 200ste Europese wedstrijd ging Standard donderdagavond plat op de buik in het Duitse Hannover. De Rouches keken al vroeg tegen een achterstand aan en sneuvelden zonder glans op het Europese strijdtoneel. Mirko Slomka was na afloop mild voor de zwakke Rouches, die volgens de coach van Hannover uitgeschakeld zijn door de sterkte van zijn team.

"Mijn team heeft een briljante wedstrijd gespeeld", zei Slomka op de persconferentie na de match. "We haalden een bijzonder hoog niveau".

"We hebben Standard goed bestudeerd, dat vooral sterk is bij spelhervattingen en vanuit het middenveld goed de spitsen weet diep te sturen. We zijn erin geslaagd de spitsen te neutraliseren".

"De 4-0-uitslag is misschien wat overdreven, maar wel logisch gezien het wedstrijdverloop. Halverwege stond het al 2-0 en na de uitsluiting aan hun zijde is de veer een beetje gebroken".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties