Belgisch PSV-talent in belangstelling van Willem II

Jefrey Van der Straeten
| 2 reacties
Belgisch PSV-talent in belangstelling van Willem II
Foto: © SC

De Belgische rechtsback Stefano Marzo is kapitein bij Jong PSV. De 20- jarige zou in de belangstelling staan van tweedeklasser Willem II.

Hoewel Marzo kapitein is van Jong PSV, slaagt hij er moeilijk in om door te breken bij de lampenclub. Hij speelde nog maar één keer mee met de club uit Eindhoven, in de gewonnen Europese wedstrijd tegen Rapid Boekarest. Verder kwam hij niet verder dan enkele selecties voor het A-elftal.

Enkele weken geleden vertelde ook hoofd jeugdopleidingen van PSV Rini de Groot dat Marzo “op het randje zit”, waarmee hij aangaf dat het moeilijk zou worden voor de Belg om de overstap naar het eerste elftal te maken.

De Limburgse verdediger die volgende week 21 wordt, kan echter rekenen op interesse van Willem II. Deze club speelde jaren in de eredivisie, maar degradeerde vorig seizoen. Aan het Eindhovens Dagblad vertelde technisch manager Marc Van Hintum dat men Marzo in Tilburg al een tijdje volgt. "Het is nog niet zo dat we hem een aanbieding hebben gedaan, maar dat is wel een mogelijkheid”, aldus Van Hintum.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties