De Camargo bezorgt Mönchengladbach belangrijke overwinning

Jefrey Van der Straeten
| 6 reacties

Mönchengladbach ging vandaag met 1-2 winnen bij Leverkusen. In de laatste minuten scoorde Igor De Camargo de winnende treffer.

Toptalent Marco Reus had de bezoekers, die met De Camargo op de bank waren gestart, al vroeg op voorsprong gebracht. De grote Leverkusen-spits Kiessling had diep in de tweede helft echter de gelijkmaker gemaakt.

Net voordien was Igor De Camargo Mike Hanke komen vervangen. Die wissel bleek de juiste te zijn, want De Camargo bezorgde zijn team de volle buit, toen hij in de 89ste minuut de winnende treffer scoorde. Na een mooie dribbel stuurde Reus de Braziliaanse Belg alleen op de keeper af; De Camargo omspeelde beheerst de keeper en schoot de bal keurig in het lege doel. Hoewel het nog maar zijn vierde doelpunt van het seizoen was, was dit wel een hele belangrijke.

Met deze winst blijft Mönchengladbach in het spoor van leider Borussia Dortmund. De club van De Camargo en Filip Daems deelt nu de tweede plaats met Bayern München, dat morgen nog in actie komt.