Verlaat Rossi slecht presterend Villarreal voor Inter?

Jefrey Van der Straeten
| 3 reacties
Verlaat Rossi slecht presterend Villarreal voor Inter?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens verschillende buitenlandse kranten heeft Inter Milan haar pijlen gericht op Giuseppe Rossi. De spits van Villarreal zou twintig miljoen euro moeten kosten.

Inter Milan kent een slecht seizoen. Het staat pas zesde in de Italiaanse competitie en het werd in de achtste finales van de Champions League uitgeschakeld door Marseille. Aanvallend wil het maar niet lukken voor de club van trainer Ranieri. Onlangs slaagde Inter er nog in om 543 minuten niet te scoren.

Of dit negatieve record te wijten is aan Forlan, Pazzini en Milito is nog maar de vraag. Ook Wesley Sneijder krijgt zijn motor dit seizoen immers niet op gang. Meer en meer wordt dus ook naar trainer Ranieri gekeken voor de slechte prestaties, maar die blijft voorlopig buiten schot.

Inter zou dus voor een nieuwe aanvaller gaan en dat zou Giuseppe Rossi moeten worden. De bij Manchester United opgeleide Italiaan, speelt al enkele seizoenen sterk bij het Spaanse Villarreal. Vorige zomer was er ook al veel interesse, maar toen kon de Spaanse club met de knalgele shirts de Italiaan overtuigen om te blijven. Dat zal nu veel minder makkelijk lukken, aangezien Villarreal aan een rotslecht seizoen bezig is.

Rossi ligt echter onder contract tot 2016. De club die hem wil overnemen, zal om en bij de twintig miljoen euro moeten overmaken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties