Interview Cercle-preses: "Verder knokken zoals we het gewoon zijn"

Tomas Taecke
| 11 reacties
Cercle-preses: "Verder knokken zoals we het gewoon zijn"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Terwijl de ontredderde spelers de kleedkamers opzochten, stond voorzitter Paul Vanhaecke in de catacomben van Daknam de pers te woord: "Zevende is niet slecht, maar daar koop je natuurlijk niets mee", wist de preses van de vereniging.

Tomas Taecke in Lokeren

Paul Vanhaecke is pas enkele maanden voorzitter van Cercle Brugge maar kreeg meteen een teleurstelling van jewelste te verwerken. Groen-zwart greep in extremis naast PO1, wat niet enkel sportief maar ook financieel een enorme klap is voor de Bruggelingen.

"Op twintig minuten van het einde van de reguliere competitie sta je nog vijfde. Nu hebben we helemaal niets", bracht Vanhaecke zijn ontgoocheling onder woorden. "Een zevende plaats is voor Cercle niet slecht, maar daar koop je natuurlijk niets mee".

Terwijl Bernt Evens zich al wenend een weg naar de spelersbus baande, gaf Vanhaecke toe dat dit ook financieel een enorme domper is.

"Op dit moment denk je enkel aan de sportieve gevolgen, maar ook financieel is het niet plezant. We zullen ons beleid natuurlijk gewoon voortzetten. Het is wel zo dat het geld, dat PO1 voor een club als Cercle genereert, ons wat ademruimte had kunnen geven".

"Nu moeten we van PO2 het beste proberen maken, ook al zal dat niet eenvoudig zijn. Zowel sportief als financieel zullen we gewoon verder knokken, zoals Cercle dat eigenlijk gewoon is te doen".

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties