Vermaelen: "Goed dat Van Persie niet scoorde"

Vermaelen: "Goed dat Van Persie niet scoorde"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thomas Vermaelen is weer helemaal terug. De voorbije wedstrijden scoorde hij belangrijke doelpunten voor Arsenal en mede daardoor krijgen The Gunners weer zicht op de derde plaats in de Premier League en die geeft recht op een CL-ticket.

Vermaelen blijft kalm, maar is wel blij dat ook hij eens kan scoren. "Het maakt eigenlijk niet uit wie er scoort, maar de ploeg is het goed dat van Persie niet gescoord heeft", aldus de verdediger bij Sky Sports. "Het is goed dat er ook eens andere jongens een doelpuntje meepikken."

"Voor mezelf is het al de tweede keer dat ik de beslissende goal maak, maar ik ben in de eerste plaats gelukkig met de mentaliteit die de groep vandaag en in de laatste weken heeft getoond. Dat is belangrijker dan mijn persoonlijk succes. Door die mentaliteit winnen we deze wedstrijden."

De kloof met Tottenham bedraagt nu nog maar één punt voor die belangrijke derde plaats. "Het is belangrijk dat we voor de top vier, misschien top drie, gaan. We kijken niet naar Tottenham, alleen naar onszelf. Dat is het allerbelangrijkste."
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties