"Barcelona en Real Madrid spelen finale Champions League"

Sam Soetaers
| 11 reacties
"Barcelona en Real Madrid spelen finale Champions League"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op 19 mei wordt in de Allianz Arena de finale van de Champions League afgewerkt. Voor Bayern München kan de finale van de Champions League dus een thuiswedstrijd worden.

Maar de concurrentie is niet min. Zowel Real Madrid, Barcelona als Chelsea willen maar al te graag die finale winnen. In de halve finale speelt Barcelona tegen Chelsea en Real Madrid ontmoet Bayern München.

Het wordt dus niet makkelijk om nu al te voorspellen wie de Champions League dit seizoen gaat winnen. Ronaldo, ex-spits van onder meer Real Madrid en Barcelona, wil zich wel wagen aan een pronostiek.

"Ik denk dat de finale een clash gaat worden tussen Barcelona en Real Madrid", weet Ronaldo. "Waarom? Het zijn momenteel de twee beste ploegen in Europa. Ze halen elke week een heel hoog niveau."

Ronaldo speelde zowel bij Real Madrid als Barcelona. "Maar ik heb het meeste sympathie voor Real Madrid", legt de Braziliaan zijn kaarten op tafel. "En dan in het bijzonder voor hun coach José Mourinho. Bij elke club slaagt hij er in om prijzen te pakken. Dat is ook niet verwonderlijk want Mourinho straalt een echte winnaarsmentaliteit uit."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties