Van der Vaart: "We winnen tegen Duitsland met 3-0"

Jefrey Van der Straeten
| 3 reacties
Van der Vaart: "We winnen tegen Duitsland met 3-0"
Foto: © SC

Gisterenavond was Rafael Van der Vaart te gast in het populaire Nederlandse tv- programma 'De Wereld Draait Door'. Er werd niet alleen ingegaan op een magazine dat hij onlangs maakte; ook werd er gesproken over zijn sportieve toekomst.

Hem gevraagd of hij ooit terug wil keren naar Ajax, antwoordde de Nederlander positief: “Ik zou het mooi vinden als iedereen op het einde van zijn carrière opnieuw terugkeert naar de Nederlandse competitie. Daar is het uiteindelijk allemaal begonnen.”

Presentator Matthijs van Nieuwkerk suggereerde aan Van der Vaart, die nu 29 is, om op zijn 31ste terug te keren. Daarop reageerde de spelverdeler negatief: “Het zal eerder op mijn 33ste zijn.”

Ook op het komende EK werd er nog even ingegaan, al gebeurde dat niet al te serieus. Zo verklaarde de Spurs-speler dat Nederland met 3-0 zou winnen van Duitsland en dat hijzelf drie keer zou scoren. Tegen Portugal zou hij op de bank zitten om te rusten, aangezien de eerste wedstrijd tegen Denemarken al met 2-0 was gewonnen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties