Mboyo is niet gerust in goede afloop barrages

Mathias Dumarey
| 20 reacties
Mboyo is niet gerust in goede afloop barrages
Foto: © SC

Ilombe Mboyo, spits bij AA Gent, is niet gerust in de goede afloop van de barrages tegen of Cercle Brugge of AEC Bergen. "Barragewedstrijden zijn altijd een loterij", aldus de Congolees in HNB.

AA Gent eindigde op een vierde plaats in PO-I en die stek geeft recht op barragewedstrijden tegen de winnaar van PO-II. Vanavond zal de tegenstander bekend zijn. Het wordt of Cercle Brugge of AEC Bergen, maar groenzwart won vorige week al met 0-1 in Henegouwen en heeft dus veruit de beste papieren om AA Gent partij te geven.

Ilombe Mboyo was in PO-I de beste man bij AA Gent met heel wat doelpunten, maar veel punten heeft dit niet opgeleverd. Uiteindelijk kwam de Congolees aan twaalf competitiegoals. "Ik moet zeggen dat op persoonlijk vlak mijn seizoen geslaagd is, maar voor ons elftal zat er heel wat meer in. Er is heel wat ontgoocheling, maar we grepen onze laatste kans. Barragewedstrijden zijn altijd een loterij, maar we gaan niets aan het toeval overlaten. Er heerst bij ons een goede sfeer en we willen niet weten van een crisis", aldus Mboyo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties