Uitgeleende Paulussen: "Ik wil niet terug naar KV Mechelen"

Jefrey Van der Straeten
| 38 reacties
Uitgeleende Paulussen: "Ik wil niet terug naar KV Mechelen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Laurens Paulussen is een jonge middenvelder die twee jaar op uitleenbasis heeft gespeeld bij Waasland-Beveren. Nu hij de club meehielp met de promotie, wil hij graag blijven.

“Dit is mijn tweede seizoen bij Waasland-Beveren en meteen al een voltreffer. Ik zie het echt niet zitten om terug naar Mechelen te gaan. Bij deze club heb ik speelzekerheid. In Mechelen helemaal niet”, zegt hij in Het Nieuwsblad.

“Naar eerste afdeling met Waasland-Beveren is voor mij een droom die uitkomt. Dit wil ik echt niet missen. Wij hebben er met zijn allen keihard voor gewerkt. Het resultaat ervan is nog niet te beschrijven. Heerlijk gewoon”, geniet Paulussen nog na van het feest.

Volgens de jonge middenvelder, die ook als rechtsback kan worden uitgespeeld, gaat Waasland-Beveren het voorbeeld van Bergen en OH Leuven volgen. “Die ploegen gingen ook op en versterkten zich. De voorzitter verzekerde mij dat er intussen al gesprekken zijn met acht spelers. Vier uit tweede en vier uit eerste. Namen kennen wij nog niet maar alles zal vrij snel gebeuren.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties