Hogan en Chang bij Liverpool, Amoo is weg

Hogan en Chang bij Liverpool, Amoo is weg

David Amoo zal niet doorbreken bij Liverpool FC. De jonge vleugelspeler is einde contract bij de Reds en trekt naar Preston. LFC nam vandaag wel twee nieuwe medewerkers in dienst.

David Amoo speelde één wedstrijd voor Liverpool FC, in de Europa League. Hij was vijf jaar aangesloten bij de club nadat hij in 2007 bij Millwall werd weggeplukt. Nu trekt hij transfervrij naar Preston North End. De 21-jarige winger werd drie keer uitgeleend, dit seizoen aan Bury.

Liverpool FC stelde vandaag ook twee aanwinsten aan de pers voor. Billy Hogan krijgt de titel Chief Commercial Officer. Hij zal zich voornamelijk bezig houden met de financiële zaken, zoals sponsoring en merchandising. Hiervoor werkte hij voor Fenway Sports Management, een bedrijf van Liverpooleigenaar John Henry. Het was zijn taak om te zorgen voor meer inkomsten uit sponsoring en nevenactiviteiten. Hij zal nu dus moeten zorgen voor meer geld bij Liverpool.

De functie Corporate Relations en Communications Director is dan weer weggelegd voor Jen Chang. Hij komt over van Sports Illustrated. Daar was hij de voornaamste verantwoordelijke voor de sportverslaggeving.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties