Nieuwe kans voor Cole en Aquilani?

Nieuwe kans voor Cole en Aquilani?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Als het van Brendan Rodgers afhangt, krijgen Alberto Aquilani en Joe Cole volgend seizoen een nieuwe kans bij Liverpool FC. De nieuwe manager is van plan met beide spelers te spreken de komende weken.

Er was geen plaats in het systeem van Kenny Dalglish voor Joe Cole en Alberto Aquilani, maar Brendan Rodgers speelt wel met een aanvallende middenvelder. Hij richt zich daarvoor niet alleen op transfers, maar ook op de twee spelers die dit seizoen uitgeleend werden. Aquilani heeft een degelijk seizoen bij AC Milan achter de rug terwijl Cole het uitstekend deed bij Lille.

Rodgers: "Ik ken Joe goed van mijn tijd bij Chelsea. Hij is enorm getalenteerd. Aquilani vond ik een geweldig goede speler voor hij naar Liverpool kwam. Ik weet niet wat er fout is gelopen. De situatie is nu anders, maar ik moet eerst spreken met de spelers want er kunnen andere zaken meespelen. Het zou kunnen dat Aquilani zich niet kan aanpassen aan Engeland, maar hij is een fantastische speler. Als hij wil blijven, kan hij een belangrijke speler worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties