Interview Ceulemans wacht af: "Ik sta voor alles open"

Robby Morren
Robby Morren
| 1 reacties
Ceulemans wacht af: "Ik sta voor alles open"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jan Ceulemans kon nog 2 jaar doorgaan bij Westerlo maar besliste dat niet te doen. Hij beseft dat hij nu mogelijk een hele tijd moet wachten op een nieuwe job of dat er misschien zelfs geen nieuwe kans zal komen.

"Ik heb de eindronde met de tweedeklassers nog gespeeld en heb dus vrij laat beslist om bij Westerlo te stoppen. Op dat moment waren er nog maar weinig ploegen op zoek naar een trainer, enkel Charleroi en Antwerp nog. Er zijn veel trainers in de running voor die postjes en dan vallen er natuurlijk veel buiten", legt Ceulemans uit in een gesprek met onze redactie.
 
 
Nog steeds ambitie
"Ik was daar op voorbereid en ik ga gewoon afwachten. Ik heb nog altijd ambitie maar ik weet dat ik hoogstwaarschijnlijk een aantal maanden zal moeten wachten, als ik de kans krijg om terug aan de slag te gaan. Dat is iets waar ik rekening mee moet houden. Ik had nog twee jaar met Westerlo kunnen doorgaan. Als je dan beslist te stoppen, moet je er natuurlijk rekening mee houden dat je iets langer moet wachten en dat je misschien zelfs geen kans meer gaat krijgen.
 
 
Wat de Caje dan precies wil gaan doen? "Ik sta voor alles open, of dat nu een tweedeklasser is of een derdeklasser met ambitie. Als ik het zie zitten, wil ik het doen. Ik lig er niet van wakker, ik zal wel zien wat er komt."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties