Club Brugge moet nog wat sleutelen aan defensie

Club Brugge heeft vrijdagavond een oefenwedstrijd gespeeld tegen HSV Hoek. Het werd 4-7 tegen de Nederlandse amateurclub en Carlos Bacca scoorde weer drie keer.

Defensief stond Club niet al te sterk, maar aanvallend liep het wel vlot. Vazquez en Tchité zorgden snel voor 0-2, maar de thuisploeg scoorde snel tegen. Odjidja maakter er 1-3 van, maar aanvaller Clinckemaille - die ook de vorige treffer voor zijn rekening nam - gooide alweer roet in het eten.

Bacca maakter er met twee goals na de rust snel 2-5 van, maar Hoek benutte de defensieve problemen van Club perfect. Van Mieghem scoorde deze keer tegen. Lestienne en Bacca zorgden voor 3-7, maar de defensie moest in de slotfase nog een doelpuntje slikken.

Club eerste helft: Jorgacevic, Hoefkens, Almebäck, Engels, Buysse, Odjidja, Jörgensen, Vazquez, Blondel, Tchite, Akpala

Club tweede helft: Jorgacevic, Almebäck, Engels, Högli, Van Acker, Meunier, Verstraete, Lestienne, Bacca, Vleminckx