Ferguson: "We herstellen en slaan altijd terug"

Ferguson: "We herstellen en slaan altijd terug"
Foto: © SC

Manchester United werd vorig seizoen nipt geklopt door stadsgenoot City in de race om de titel. De jongens van Alex Ferguson willen dit seizoen revanche.

Ferguson rekent op de veerkracht van zijn ploeg. United kwam in het verleden wel vaker terug na een mokerslag. "Het zou heel speciaal zijn als het weer lukt", vertelt Ferguson op de site van de Mancunians. "Als je de geschiedenisboeken openslaat zie je dat we altijd in staat zijn om te herstellen en terug te slaan."

"Toen Arsenal de landstitel in 1998 veroverde, wonnen we een jaar later de 'treble'. We zijn de uitdaging aangegaan en hebben er alles aan gedaan. Toen was het Chelsea dat zeker de eerste twee seizoenen geweldig aan de Premier League begon. We hebben onze voorbereiding toen iets aangepast om zo meteen in topvorm aan het seizoen te beginnen. Zo wonnen we de titel terug."

"Het lukte ons drie keer in de laatste veertien, vijftien jaar om terug te komen. Herstellen is zo belangrijk, hetzelfde gaat op voor komend seizoen. Er is geen verschil. Het wordt speciaal, nog specialer dan in voorgaande seizoenen. We willen de titel terug. Dat is prioriteit nummer één: de landstitel winnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties