Courtois: "Ik wil hier zelfs nog tien jaar blijven"

Fabian Morren
| 6 reacties
Courtois: "Ik wil hier zelfs nog tien jaar blijven"
Foto: © SC

Thibaut Courtois wordt ook het komende seizoen uitgeleend aan Atlético Madrid. De doelman, die eigendom is van Chelsea, vindt dat helemaal niet erg. Wil hij nog wel ooit terug naar Londen?

“Ik ben gesetteld. Het is niet makkelijk om altijd van omgeving te moeten veranderen, maar ik heb een thuis en ben aangepast aan het land”, zo zegt Courtois in El Mundo Deportivo. “Ik ben heel tevreden bij de club. We wonnen de Europa League en de Spaanse competitie is na de Pemier League de sterktste competitie ter wereld.”

Courtois heeft ook geen duidelijk zicht op zijn toekomst. Petr Cech verlengde onlangs nog zijn contract bij Chelsea. "Ik weet niet wat er gaat gebeuren. Ik ben hier heel gelukkig en ik zou hier graag nog een, twee, drie of, als als het moet, zelfs tien jaar spelen."

Intussen hoopt de doelman dat hij ook de nummer één wordt bij de Rode Duivels. "Op 15 augustus spelen we een grote wedstrijd tegen Nederland en ik hoop dat ik titularis ben. We zien wel. Als ik goed speel bij Atletico, dan komt mijn plaats bij de nationale ploeg ook.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties