Kenners fronsen wenkbrauwen bij aankoop Thorgan Hazard

Dennis Moonen
| 4 reacties
Kenners fronsen wenkbrauwen bij aankoop Thorgan Hazard
Foto: © SC

Thorgan Hazard treedt opnieuw in de voetsporen van grote broer Eden. Ook hij gaat komend seizoen aan de slag bij Chelsea. De Engelse media denken dat Abramovich Thorgan alleen maar haalde om Eden meer op zijn gemak te stellen.

Veel kenners van het Engelse voetbal menen dat Thorgan Hazard niet om zijn sportieve kwaliteiten naar Londen is gehaald. "Zijn transfer is een middel om Eden Hazard meer op zijn gemak te stellen", denkt David Hynther van The Guardian.

Nochtans betaalde Abramovich om en bij de 1 miljoen euro voor Thorgan. Maar volgens de experts wil dit niets zeggen. "Wat is 1 miljoen voor Abramovich?", stellen zij zich luidop de vraag. "Abramovich wil zich verweren tegen Manchester City. Als hij daarom 1 miljoen uitgeeft aan een speler om diens broer op zijn gemak te stellen, dan is dat voor hem geen probleem."

Piet de Visser, hoofdscout bij Chelsea, vindt al die beweringen onzin. "Het is onzin dat Thorgan werd gehaald in dienst van Eden. Wij halen enkel spelers met potentieel. Al moet ik toegeven dat Eden op die leeftijd al iets verder stond." (Sportwereld)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties