Lampard wil carrière afsluiten bij Chelsea

Dennis Moonen
| 1 reacties
Lampard wil carrière afsluiten bij Chelsea
Foto: © SC

Frank Lampard hoopt om zijn carrière bij Chelsea te kunnen afsluiten. Maar zijn contract loopt aan het einde van dit seizoen af.

Lampard wordt daarom met verschillende clubs in verband gebracht, maar het liefst van al zou hij Chelsea trouw blijven. De Engelse middenvelder is al elf jaar op post bij The Blues. "Ik heb een geweldige tijd gehad bij Chelsea en ik hoop dat ik die tijd nog kan verlengen", vertelt hij tegen Sky Sports. "In een ideale situatie zou ik mijn carrière hier afsluiten en blijven brengen wat ik tien jaar geleden bracht. Ik ben klaar om met de club te praten wanneer men wil, maar het zal niet meer hetzelfde zijn als toen ik 25 was."

Ondanks zijn afwezigheid op het voorbije EK (wegens blessure), denkt Lampard nog niet te stoppen als Engels international. "Ik wil graag blijven spelen voor Engeland. Als ik niet meer voor mijn land wil uitkomen dan is dat niet omdat men mij niet meer selecteert, maar wel omdat ik voel dat ik mij niet meer volledig kan geven voor het team. Maar dat gevoel heb ik nog niet."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties