Sollied overtuigd van zege

Dennis Moonen
| 1 reacties
Sollied overtuigd van zege
Foto: © SC

AA Gent kan zich vanavond plaatsen voor de derde voorronde van de Europa League, maar het mag niet in de val lopen tegen Differdange. Trainer Trond Sollied heeft alle vertrouwen in een goede afloop.

De Buffalo's mogen beginnen met een 0-1-voorsprong uit de heenwedstrijd. Magere cijfers tegen een bescheiden tegenstander als Differdange. Toch was Sollied tevreden over de wedstrijd. "Ik was best te spreken over onze match, want het is nooit gemakkelijk tegen een ploeg die dicht tegen de eigen zestien aan speelt", legt hij uit in het Het Nieuwsblad.

"Vanavond verwacht ik niet anders dan een overwinning", gaat Sollied verder. "Als we niet opnieuw zo veel kansen laten liggen, kan dat geen probleem zijn. Al blijft in voetbal wel alles mogelijk. Kijk maar naar Red Bull Salzburg die zich lieten uitschakelen door Dudelange

Trond Sollied verwacht niet dat de hitte een rol zal spelen straks. "We spelen pas om half acht en de spelers weten dat ze voor de wedstrijd twee liter water moeten drinken. Als je dorst krijgt tijdens de wedstrijd, is het eigenlijk al te laat."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties