Reactie Buffel: "Cercle kan meestrijden voor play-off 1"

Robby Morren
Robby Morren
| 5 reacties
Buffel: "Cercle kan meestrijden voor play-off 1"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Genk kon zijn eerste thuiswedstrijd van het seizoen niet winnen, het werd 3-3 tegen Cercle na enkele defensieve blunders. Thomas Buffel kon er begrip voor opbrengen en had complimenten voor Cercle.

"Natuurlijk wil je je eerste thuiswedstrijd winnen. We hebben veel strijd geleverd maar dat heeft Cercle ook gedaan. We zijn gestrand op een gelijkspel tegen een goede ploeg. Cercle is een ploeg die volgens mij mee zal kunnen doen voor play-off 1", aldus Buffel tegenover Voetbalkrant.

"De tegendoelpunten die we incasseerden vielen ongelukkig maar we zijn telkens goed teruggekeerd", aldus Buffel die begrip had voor de nooddefensie. "Simaeys viel enkele dagen voor de match uit en dan is het natuurlijk moeilijk. Op het laatste moment moet je dan proberen nog automatismen te creëren en eigenlijk hebben we achterin toch niet te veel weggegeven."

Buitenshuis punten pakken
"We zitten nu in een periode dat er veel matchen zijn, we zullen een grote selectie nodig hebben." Vorig seizoen had Genk het moeilijk om resultaten neer te zetten op verplaatsing. "Dat zal nu beter moeten, nu moeten we buitenshuis ook punten pakken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties