Reactie Vossen teleurgesteld: "We gaven te makkelijk goals weg"

Robby Morren
Robby Morren
| 5 reacties
Vossen teleurgesteld: "We gaven te makkelijk goals weg"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jelle Vossen was teleurgesteld dat drie doelpunten voor Genk niet volstonden om de drie punten thuis te houden. "We gaven te makkelijk goals weg", klinkt het.

"Op het einde van de match moet je zeggen dat een gelijkspel misschien wel de juiste uitslag is. We scoren zelf drie doelpunten, dan is het zuur dat je daarmee de drie punten niet pakt", aldus een teleurgestelde Vossen.

Hoewel het puntenverlies van Genk veroorzaakt werd door defensieve blunders, wilde de aanvoerder zijn ploegmaats niet met de vinger wijzen. "Ik wil niemand de schuld geven maar het is wel zo dat we te makkelijk goals hebben weggegeven. Het is niet evident voor de jongens achteraan want zij hadden nog niet samengespeeld. We winnen en verliezen als ploeg maar het is te hopen dat we snel enkele jongens recupereren", vertelde Vossen aan Voetbalkrant.

Benteke
Het spitsenduo Vossen - Benteke heeft het nieuwe seizoen dan wel weer uitstekend ingezet met drie goals. "Met Benteke klikt het wel en we scoren ook allebei. We moeten proberen verder te bouwen op het elan van vorig seizoen." Al had Vossen in de tiende minuut ook een huizenhoge kans die hij normaal nooit mist. "Met die kans had ik inderdaad meer moeten doen, misschien had ik te veel tijd om na te denken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties