Bacca en Buysse in de tribune

Dennis Moonen
| 129 reacties
Bacca en Buysse in de tribune
Foto: © SC

Georges Leekens deed gisterenavond beroep op Mémé Tchité in de spits, ten koste van Joseph Akpala die op de bank belandde. Daardoor moest Carlos Bacca naar de tribune.

Naast de Colombiaanse spits, die nochtans een goede voorbereiding speelde, moest ook Bart Buysse in de tribune plaatsnemen. Voor de Belgische linksachter is het al de tweede wedstrijd op rij die hij uit de tribune moet volgen. Ook in de competitie tegen Waasland-Beveren was dit het geval. Buysse kwam in het tussenseizoen transfervrij over van FC Twente.

De kern van Club Brugge lijkt op deze manier te breed. Als binnenkort Jesper Jørgensen en de onfortuinlijke Fredrik Stenman terugkeren, dan worden de plaatsjes bij Club wel erg duur. Want op het eerste zicht lijkt er ook niemand meer te vertrekken bij blauw-zwart. Het is dan maar te hopen dat Leekens iedereen tevreden kan houden.

Ook Victor Vazquez moest genoegen nemen met een plaatsje op de bank. Jonathan Blondel kreeg de voorkeur nadat hij zelf aangaf om te kunnen spelen na de begrafenis van zijn grootvader.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties