'Vertrek van Afellay bij Barcelona niet aan de orde'

Christophe van den Boom
| 8 reacties
'Vertrek van Afellay bij Barcelona niet aan de orde'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ibrahim Afellay is gewild op de transfermarkt. Mede door blessureleed komt hij bij FC Barcelona niet veel aan spelen toe. Maar volgens zijn zaakwaarnemer Jansen is een vertrek uitgesloten.

Een ellenlange lijst van topclubs zou de Nederlandse dribbelaar willen inlijven.  Maar zijn zaakwaarnemer doet die geruchten af als nonsens. “Ik zou de berichten maar niet te serieus nemen”, vertelt hij aan Voetbal Internationaal. “Er zijn clubs die interesse tonen, maar dat is altijd al zo geweest. Vlak voor Ibrahim bij Barcelona tekende, hingen de clubs al aan de lijn”

“Een vertrek bij Barcelona is niet aan de orde. Ibrahim voelt zich hier goed en speelt bij Barça. Het is moeilijk te zeggen of een vertrek helemaal uit te sluiten is, want het blijft immers voetbal. Maar de kans dat hij Barcelona verlaat is heel klein”, licht Jansen toe

In september van vorig jaar scheurde de Nederlander de kruisbanden van de linkerknie. Na een maandenlange revalidatieperiode speelde Afellay deze zomer met Oranje op het EK.  

De interesse komt uit elke topcompetitie. Zo zouden Liverpool en Arsenal hem willen huren. Ook in de Serie A staan Internazionale, AC Milan en Fiorentina klaar. Het Franse Lille en de Duitse kampioen Borussia Dortmund sluiten het rijtje. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties