"De Gea slachtoffer geworden van complot"

Sam Soetaers
| 9 reacties
"De Gea slachtoffer geworden van complot"
Foto: © SC

David De Gea moet bij Manchester United de vervanger worden van Edwin Van der Sar. Tot op heden heeft de doelman het niet makkelijk om aan de hoge verwachtingen te voldoen. Het resultaat is dan ook dat hij een pak kritiek moet slikken.

Gelukkig voor De Gea zijn er nog enkelen die hem steunen, onder meer ex-doelman Peter Schmeichel. "Nog voor dat De Gea één wedstrijd gespeeld had bij Manchester United, had de pers zich al voorgenomen om hem met de grond gelijk te maken", haalt Schmeichel uit.

"Dat was echt verschrikkelijk om te lezen", gaat de ex-doelman van Manchester United door op zijn elan. "Dat is echt niet het Engeland dat ik ken. Wie de kranten las zou nog haast gaan geloven dat hij slecht speelde. Je moet al stevig in je schoenen staan om daar tegen de vechten."

Aanpassingsproblemen
De Gea ontkent niet dat hij in die periode aanpassingsproblemen had. "In die periode heb ik veel over me heen gekregen. Dat hoort erbij, maar elke speler kan je vertellen dat hij het beste speelt als zijn zelfvertrouwen groot is."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties