Zlatan: "Dit is nog maar het begin"

Sam Soetaers
| 10 reacties
Zlatan: "Dit is nog maar het begin"
Foto: © SC

PSG heeft een teleurstellende competitiestart achter de rug. De club uit de Franse hoofdstad kwam niet verder dan een 2-2 gelijkspel tegen Lorient.

Zlatan Ibrahimovic maakte voor PSG nog een 0-2 achterstand ongedaan. "De atmosfeer in het stadion was fantastisch. Bij rust stonden we 0-2 achter. De fans wilden toen meer", zei de Zweed in een reactie. "Dat kan ik absoluut begrijpen. In de tweede helft waren we beter en lukte het ons om twee keer te scoren. We zagen onmiddellijk dat de fans achter ons stonden."

Moeizaam
Al verliep het spel bij PSG erg moeizaam. Dat zag ook Ibrahimovic. "Het team is nieuw voor mij, ik zit er pas anderhalve week bij. Dit is nog maar het begin, er zijn nog een hoop wedstrijden. Je wint het kampioenschap niet met één wedstrijd."

Hard werken
En ook coach Carlo Ancelotti zag nog werkpunten. We moeten verdedigend nog beter worden. In de tweede helft zag ik een ploeg met karakter. Ibrahimovic was fantastisch, hij hielp het team."

"Deze wedstrijd is een goede ervaring voor iedereen. We werken hard om aan een competitief elftal te bouwen. Over dit gelijkspel maak ik me geen zorgen. De eerste wedstrijd verloopt altijd vreemd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties