Courtois: "De elf van woensdag zullen ook in Wales spelen"

Tomas Taecke
| 32 reacties
Courtois: "De elf van woensdag zullen ook in Wales spelen"
Foto: © SC

Thibaut Courtois stond net als zijn ploegmakkers maandagavond de verzamelde pers te woord na de oefensessie in Neerpede. "De spelers die tegen Nederland in actie komen, zullen ook in Cardiff aan de aftrap staan", wist de Atlético-doelman.

Tomas Taecke in Neerpede

Na de open training op het oefencomplex van Anderlecht te Neerpede namen de spelers uitgebreid te tijd om de verzamelde pers te woord te staan. Onze Rode Duivels wisten nog niet of ze woensdag in actie zullen komen, toch had Thibaut Courtois zijn eigen idee over de basisopstelling.

"Wie woensdag speelt, zal ook in Wales mogen starten vermoed ik", wist Courtois te vertellen. "Ik denk dat wij alledrie uitstekende doelmannen zijn die punten kunnen pakken. Waarom de bondscoach voor mij moet kiezen? Ik denk wel over veel ervaring te beschikken na al de matchen met inzet die ik heb gespeeld. Tijdens de Europa League, die we uiteindelijk wonnen, deed ik een pak ervaring op".

"Ik concentreer me in ieder geval op een basisplaats. Op die manier ben ik in ieder geval klaar om te spelen. Als de trainer dan voor Simon of Jean-François kiest, dan is dat maar zo".

"We moeten ons alledrie blijven bewijzen en klaar zijn om onder de lat te staan. Met de nieuwe bondscoach begint iedereen opnieuw van nul, dat geldt ook voor de doelmannen", aldus Thibaut Courtois.
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties