Jacobs en Daems vanavond al in actie

Tomas Taecke
| 17 reacties
Jacobs en Daems vanavond al in actie
Foto: © SC

Dinsdagavond komen tien ploegen al in actie in de laatste voorronde van de Champions League. Ariël Jacobs neemt het met FC Kopenhagen op tegen Lille, Daems en De Camargo ontvangen met Gladbach het Oekraïense Dynamo Kiev.

Vijf van de tien barrageduels die toegang tot de Champions League geven worden vanavond al afgehaspeld. Anderlecht komt net als negen andere teams pas morgen in actie.

Ariël Jacobs plaatste zich ten koste van Club Brugge voor die laatste voorronde waarin FC Kopenhagen het opneemt tegen het Franse Lille. Daems en De Camargo ontmoeten met Mönchengladbach het Oekraïense Dynamo Kiev, dat Feyenoord eerder uitschakelde.

Verder is er nog Spartak Moskou - Fenerbahçe, FC Basel - Cluj en Helsingborg - Celtic.

Wat denkt UNIBET over de wedstrijd van Jacobs?

Lille is favoriet. Een gokje bij UNIBET op Kopenhagen daarentegen zal u meer opleveren. Stel uw bonus van 100 euro aan wedtegoed veilig. Heb je nog geen account, open dan via DEZE WEBSITE een account en krijg 100 euro gratis.

Gaat Lille met de volle buit lopen, dan krijgt u bij UNIBET 220 euro bij een gok van 100 euro. Bij winst van Kopenhagen strijkt u 310 euro op.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties