Reactie Jovanovic: "Ik was gefrustreerd"

Jovanovic: "Ik was gefrustreerd"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Milan Jovanovic kreeg in Limassol een rode kaart voor het wegtrappen van een flesje water. De Serviër sloeg nadien mea culpa, maar beseft ook dat hij zijn ploeg volgende week in de steek laat.

"Ik verdiende die tweede gele kaart, stom", aldus Jovanovic in HLN. Hij verontschuldigde zich ook bij zijn ploegmaats. "Ik heb gezegd: sorry, maar het is nu te laat. "Ik heb een héél goeie wedstrijd gespeeld. Ik ben de oudste van de groep, met mijn ervaring probeerde ik rust in de ploeg te brengen. Dat lukte ook goed, telkens ik aan de bal kwam. Ik vind dat ik het heel goed gedaan heb."

Het was een reactie op zijn vervanging, die hij niet verdiend had volgens hem. "Ik was ontgoocheld. Ik stond met een fantastisch gevoel op het veld. Ik heb een fantastische voorbereiding achter de rug. Ik steek in een fantastische vorm, voel me goed op training en in de matchen. Maar ik moet ook vertrouwen hebben. Ik heb steun nodig, ook als ik goed speel. Ik begreep niet goed waarom ik weer als eerste gewisseld moest worden. Ik had geen goed gevoel bij die wissel. Ik heb een fantastische relatie met de coach, maar ik verwachtte niet dat ik er af zou moeten. Ik was gefrustreerd en trapte dat flesje het veld op. Ik was ontgoocheld, maar had dit natuurlijk niet moeten doen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

 Halve Finales (H)

Nieuwste reacties