Villas-Boas: "Lukaku is een uitzonderlijk talent"

Christophe van den Boom
| 55 reacties
Villas-Boas: "Lukaku is een uitzonderlijk talent"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tottenham-coach Andres Villas-Boas is op zijn hoede voor Romelu Lukaku. Hij beseft welk gevaar de aanvaller van West Bromwich kan zijn, hoewel Villas- Boas hem nooit opstelde toen hij nog trainer was van Chelsea.

Romelu Lukaku kende dit seizoen een betere start. Eerst scoorde hij in de interland van België tegen Nederland en daarna vond hij de weg naar de netten in de eerste competitiewedstrijd van het seizoen bij zijn nieuwe club West Bromwich Albion.

“Ik denk dat hij klaar is voor de Premier League”, analyseert Villas-Boas. “Hij heeft overduidelijk een groot talent, maar moest het vorig seizoen opnemen tegen twee van ’s werelds beste spelers. Het is normaal dat Lukaku frustraties kende bij Chelsea, maar het was aan hem om te bewijzen dat hij kon concurreren met Drogba en Torres.”

“Had hij die twee uit de ploeg kunnen houden, dan had dat een geweldige prestatie geweest voor een 19-jarige”, besluit de manager van Tottenham.

Lukaku kwam vorig seizoen bij Chelsea terecht, maar kon daar nooit doorbreken. Door de stevige concurrentie in de spits, besloot hij om toch een uitleenbeurt aan te gaan. Bij West Bromwich hoopt hij zijn talent te kunnen etaleren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties