Schalke geeft zege uit handen

Sam Soetaers
| 2 reacties

Schalke 04 heeft op de eerste speeldag van het nieuwe seizoen al meteen twee punten laten liggen. Het kwam in Hannover niet verder dan een 2-2 gelijkspel.

Hannover 96 heeft nu al negentien thuiswedstrijden op rij niet meer verloren. Al zag het er twaalf minuten voor tijd helemaal anders uit. Schalke had een 0-1 achterstand omgebogen naar een 1-2 voorsprong.

Voorsprong
Na een goal van ex-Standardspeler Felipe in de eerste helft, bracht Huntelaar in de 58ste minuut de stand weer in evenwicht. De Nederlander rondde een solo mooi af. Twaalf minuten later bracht Lewis Holtby de bezoekers met een rake kopbal zelfs op voorsprong.

Gelijkmaker
In de laatste tien minuten van de wedstrijd zorgde Hannover voor een gepast antwoord via Nicki. De Zwitserse middenvelder, die deze zomer werd overgenomen van FC Zürich, stond nog maar drie minuten op het veld en scoorde al meteen de gelijkmaker.